Grundforløb 1 - Gastronomi & Service
Vi arbejder med råvarer, og skaber færdige retter og måltider til forskellige mennesker. Vi finder ud af hvad bæredygtighed er. Hvad vil det sige, at fødevarer er økologiske eller lokale. Vi arbejder professionelt med opskrifter og tilberedningsmetoder for at reducere madspildet.
Du skal arbejde sammen med dine klassekammerater om praktiske opgaver og projekter i værkstedet, hvor også dansk og matematik inddrages og tænkes ind.
Du skal fortsætte på Grundforløb 2, der også varer 20 uger, med én af følgende uddannelser:
Bager og konditor, Gourmetslagter, Ernæringsassistent,
Gastronom, Serviceassistent, Tjener.
Se film om Grundforløb 1
Hygger man sig på Gastronomi & Service? Ja, er du tosset vi hygger os - samtidigt med at vi lærer en hel masse. Faglærer Sanna og en flok elever fortæller om deres valg af videre uddannelse og hvad man laver på GF1.
Næste studiestart
GF1 (direkte fra folkeskolens 9. eller 10. klasse eller senest 2 år efter):
4. august 2025
Er du i tvivl?
Kontakt vores studievejledere Morten Gaust, Lone Larsen, Maria Dolmer Bruun eller Maj-Britt Hjortholm for nærmere oplysninger.