Online Kurser

EUC Nord tilbyder en række online kurser, som du kan se nedenfor.
De fleste er AMU-kurser og man få kr. 892 pr. dag pr. medarbejder i VEU-godtgørelse.
Der er også mulighed for at søge støtte gennem Kompetencefonden, så medarbejdere kan få lønrefusion op til deres normale løn.

Kontakt os, og hør mere om dette.

Almen fødevarehygiejne - selvstudie

Tilmeldingsfrist til næstekommende kursus 13/12/2024
Antal hold
2

Holdliste

Kursusinformation

Kursussted:
., Selvstudie, 9800 Hjørring

Deltagerpris:
624 DKK

Pris udenfor AMU-målgruppe:
2299.9 DKK

Almen fødevarehygiejne

Skolefagkode: 20851

Timer pr dag: 7.4

Deltager pris: 624,00 DKK

Pris for ledige: 2.299,90 DKK

Pris uden for AMU-målgruppe: 2.299,90 DKK

Målgruppe:
Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaring med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål:
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at anvende principper og lovgivning i forbindelse med egenkontrol og risikoanalyse og at bidrage til at hæmme mikroorganismer i forbindelse med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer fra eget køkken.

Indhold:
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer.- At redegøre for de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning.- At redegøre for gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer.- At redegøre for betydningen af god personlig hygiejne og produktionshygiejne ved håndtering af fødevarer.- At redegøre for fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende viden om mikroorganismer i forhold til at hæmme deres udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer.- At anvende principper for god personlig hygiejne og produktionshygiejne. - At anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder.- At anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, udføre egenkontrol i en aktuel produktion.

Kort

Tilmelding

Tilmeld
For yderlige spørgsmål kontakt
Marianne Kondrup Krogh
72246011
mkk@eucnord.dk
Kursets kviknummer:

Yderligere information

Timer pr dag
7.4

Udervisningsform
Aftenundervisning

UndervisningsTid

Varighed
0 dage

Beskrivelse
SELVSTUDIE. Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at anvende principper og lovgivning i forbindelse med egenkontrol og risikoanalyse og at bidrage til at hæmme mikroorganismer i forbindelse med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer fra eget køkken. Kurset er selvstudie . Du har 30 dage til at få taget kurset, der normalvis er et 3 dages kursus. Du bestemmer selv hvor og hvornår.

Hvor:
.
Selvstudie
9800 Hjørring

Min. deltagere: 100

Max. deltagere:

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:

Marianne Kondrup Krogh
tlf. 72246011

e-mail: mkk@eucnord.dk

Er du i tvivl?

Kontakt vores uddannelsessekretærer for nærmere oplysninger.

Marianne Kondrup Krogh

Marianne Kondrup Krogh

Uddannelsessekretær - Rengøring og Fødevarer

mkk@eucnord.dk 
+45 7224 6011

Karina Mariegaard

Karina Mariegaard

Uddannelsessekretær

km@eucnord.dk 
+45 7224 6213

Claus Harboe

Claus Harboe

Uddannelsessekretær - HåndværkerAkademiet

cha@eucnord.dk 
+45 7224 6015