Fødevarer/gastronomi/ernæring

Vi tilbyder efteruddannelseskurser til den nordjyske gastronomi-branche. Kurserne foregår i Åbent Køkken, med løbende tilmelding. Det betyder at der er ikke skal være minimum antal deltagere, for at kurset gennemføres.

Du udvælger selv dine kurser fra vores udbud og du kan komme på dag-til-dag-basis. 

Vi ændrer løbende kursusudbuddet i Åbent Køkken, så kontakt Marianne Kondrup Krogh for nyeste information.

Teambuilding og Gastronomi
Som noget helt særligt tilbyder vi også almindelige virksomheder temabuildingskurser med gastronomien i centrum. Vi laver et særligt forløb til jer efter jeres ønsker. Se denne brochure for inspiration til forskellige teambuilding-aktiviteter i vores flotte  nye køkken.

Du kan også vælge at kombinere andre AMU-kurser med teambuildingskurser med gastronomi i centrum. Se denne brochure for forslag på kurser man kan kombinere med gastronomisk teambuilding.

Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant

Tilmeldingsfrist til næstekommende kursus 28/04/2025
Antal hold
1

Holdliste

Kursusinformation

Kursussted:
EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring

Deltagerpris:
856 DKK

Pris udenfor AMU-målgruppe:
2935.2 DKK

Oplæringsansvarlig i hotel og restaurant

Skolefagkode: 21038

Timer pr dag: 7.4

Deltager pris: 856,00 DKK

Pris for ledige: 2.935,20 DKK

Pris uden for AMU-målgruppe: 2.935,20 DKK

Målgruppe:
Kurset henvender sig til medarbejdere inden for gastronom-, tjener- og receptionistområdet, som arbejder med oplæring af elever, og som ønsker viden og færdigheder til at tilrettelægge gode læringsforløb for elever.

Formål:
Med kurset får du viden og færdigheder til at tilrettelægge et oplæringsforløb, der overholder kravene til uddannelse og skaber sammenhæng for eleven mellem skoleperioder og oplæring i virksomheden. Du opnår færdigheder i at oplære elever med forskellige læringsforudsætninger og inkludere dem i virksomhedens kultur og arbejdsfællesskab samt får redskaber til at håndtere svære samtaler og konflikter.

Indhold:
Du opnår viden, som gør dig i stand til at forklare/beskrive:- Praktikmålene og uddannelsens opbygning/struktur- Sammenhængen mellem skoleuddannelsens fag og praktikmålene- Forskellige læringsformer- Unges forskellige læringsforudsætninger og behov- De formelle krav til oplæringsvirksomhederDu opnår færdigheder i at:- Oplære andre- Tilrettelægge oplæring med brug af forskellige oplæringsformer- Skabe gode læringssituationer og et lærende arbejdsmiljø- Bidrage til at skabe sammenhæng for eleven mellem oplæring i virksomheden og skoleundervisningen- Inkludere eleven i virksomhedens kultur og arbejdsfællesskab  - Tilrettelægge et oplæringsforløb, der overholder de formelle krav

Kort

Tilmelding

Tilmeld
For yderlige spørgsmål kontakt
Marianne Kondrup Krogh
72246011
mkk@eucnord.dk
Kursets kviknummer:

Yderligere information

Timer pr dag
7.4

Udervisningsform
Dagundervisning

UndervisningsTid
08:00 - 15:24

Varighed
4 dage

Beskrivelse
Med kurset får du viden og færdigheder til at tilrettelægge et oplæringsforløb, der overholder kravene til uddannelse og skaber sammenhæng for eleven mellem skoleperioder og oplæring i virksomheden. Du opnår færdigheder i at oplære elever med forskellige læringsforudsætninger og inkludere dem i virksomhedens kultur og arbejdsfællesskab samt får redskaber til at håndtere svære samtaler og konflikter.

Hvor:
EUC Nord
M.P. Koefoeds Vej 10
9800 Hjørring

Min. deltagere: 10

Max. deltagere: 20

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:

Marianne Kondrup Krogh
tlf. 72246011

e-mail: mkk@eucnord.dk

Er du i tvivl?

Kontakt vores uddannelsessekretær for nærmere oplysninger.

Marianne Kondrup Krogh

Marianne Kondrup Krogh

Uddannelsessekretær - Rengøring og Fødevarer

mkk@eucnord.dk 
+45 7224 6011