Fødevarer/gastronomi/ernæring

Vi tilbyder efteruddannelseskurser til den nordjyske gastronomi-branche. Kurserne foregår i Åbent Køkken, med løbende tilmelding. Det betyder at der er ikke skal være minimum antal deltagere, for at kurset gennemføres.

Du udvælger selv dine kurser fra vores udbud og du kan komme på dag-til-dag-basis. 

Vi ændrer løbende kursusudbuddet i Åbent Køkken, så kontakt Marianne Kondrup Krogh for nyeste information.

Teambuilding og Gastronomi
Som noget helt særligt tilbyder vi også almindelige virksomheder temabuildingskurser med gastronomien i centrum. Vi laver et særligt forløb til jer efter jeres ønsker. Se denne brochure for inspiration til forskellige teambuilding-aktiviteter i vores flotte  nye køkken.

Du kan også vælge at kombinere andre AMU-kurser med teambuildingskurser med gastronomi i centrum. Se denne brochure for forslag på kurser man kan kombinere med gastronomisk teambuilding.

Mere grønt i kendte retter i prof. køkkener

Tilmeldingsfrist til næstekommende kursus 03/03/2025
Antal hold
1

Holdliste

Kursusinformation

Kursussted:
EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring

Deltagerpris:
208 DKK

Pris udenfor AMU-målgruppe:
933.3 DKK

Mere grønt i kendte retter i professionelle køkken

Skolefagkode: 21569

Timer pr dag: 7.4

Deltager pris: 208,00 DKK

Pris for ledige: 933,30 DKK

Pris uden for AMU-målgruppe: 933,30 DKK

Målgruppe:
Kurset henvender sig til faglærte/madprofessionelle, som har erfaring med professionel madfremstilling i køkkener, restauranter, kantiner og institutioner. Kurset er målrettet medarbejdere, som ønsker inspiration til og færdigheder i at arbejde fagspecifikt med madfremstilling, som overvejende er plantebaseret.

Formål:
Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan tilberede plantebaserede måltider, hvor animalske produkter indgår som krydderi. Du lærer at videreudvikle kendte og traditionelle retter med brug af flere planter og færre animalske produkter ¿ og dermed også mere klimavenlige retter - uden at det går ud over velsmag, mæthedsfornemmelse og ernæring.

Indhold:
Du opnår viden, som gør dig i stand til: - At beskrive hvordan kendte og traditionelle retter kan tilberedes med flere planter og med færre animalske råvarer i overensstemmelse med de officielle kostråd.- At forklare hvordan planterige måltider, hvor animalske produkter anvendes som tilbehør eller krydderi, kan være både klimavenligt og ernæringsmæssigt fyldestgørende Du opnår færdigheder i: - At tilberede kendte og traditionelle retter med flere sæsonaktuelle grøntsager, bælgfrugter, frø og nødder i samspil med færre animalske produkter- At skabe velsmag, mæthedsfornemmelse, ernæring og tekstur i kendte og traditionelle retter, hvor det plantebaserede fylder mere - At tilberede plantebaserede måltider, som er sammensat med animalske produkter, som tilbehør og krydderi

Kort

Tilmelding

Tilmeld
For yderlige spørgsmål kontakt
Marianne Kondrup Krogh
72246011
mkk@eucnord.dk
Kursets kviknummer:

Yderligere information

Timer pr dag
7.4

Udervisningsform
Dagundervisning

UndervisningsTid
08:00 - 15:24

Varighed
1 dage

Beskrivelse
Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan tilberede plantebaserede måltider, hvor animalske produkter indgår som krydderi. Du lærer at videreudvikle kendte og traditionelle retter med brug af flere planter og færre animalske produkter ¿ og dermed også mere klimavenlige retter - uden at det går ud over velsmag, mæthedsfornemmelse og ernæring.

Hvor:
EUC Nord
M.P. Koefoeds Vej 10
9800 Hjørring

Min. deltagere: 8

Max. deltagere: 16

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:

Marianne Kondrup Krogh
tlf. 72246011

e-mail: mkk@eucnord.dk

Er du i tvivl?

Kontakt vores uddannelsessekretær for nærmere oplysninger.

Marianne Kondrup Krogh

Marianne Kondrup Krogh

Uddannelsessekretær - Rengøring og Fødevarer

mkk@eucnord.dk 
+45 7224 6011