Fødevarer/gastronomi/ernæring

Vi tilbyder efteruddannelseskurser til den nordjyske gastronomi-branche. Kurserne foregår i Åbent Køkken, med løbende tilmelding. Det betyder at der er ikke skal være minimum antal deltagere, for at kurset gennemføres.

Du udvælger selv dine kurser fra vores udbud og du kan komme på dag-til-dag-basis. 

Vi ændrer løbende kursusudbuddet i Åbent Køkken, så kontakt Marianne Kondrup Krogh for nyeste information.

Teambuilding og Gastronomi
Som noget helt særligt tilbyder vi også almindelige virksomheder temabuildingskurser med gastronomien i centrum. Vi laver et særligt forløb til jer efter jeres ønsker. Se denne brochure for inspiration til forskellige teambuilding-aktiviteter i vores flotte  nye køkken.

Du kan også vælge at kombinere andre AMU-kurser med teambuildingskurser med gastronomi i centrum. Se denne brochure for forslag på kurser man kan kombinere med gastronomisk teambuilding.

Mad til vegetarer og veganere

Tilmeldingsfrist til næstekommende kursus 24/03/2025
Antal hold
1

Holdliste

Kursusinformation

Kursussted:
EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring

Deltagerpris:
624 DKK

Pris udenfor AMU-målgruppe:
2299.9 DKK

Mad til vegetarer og veganere 1

Skolefagkode: 20866

Timer pr dag: 7.4

Deltager pris: 624,00 DKK

Pris for ledige: 2.299,90 DKK

Pris uden for AMU-målgruppe: 2.299,90 DKK

Målgruppe:
Kurset retter sig mod ikke-faglærte der skal arbejde med - eller som ønsker at arbejde med - fremstilling af vegetarisk og vegansk mad med fokus på det sensoriske og ernæringsrigtige.

Formål:
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til på baggrund af viden om vegetariske kostformer at planlægge, tilberede og anrette vegetariske og veganske retter, med fokus på både sensoriske og ernæringsmæssige standarder.

Indhold:
Du opnår viden der gør dig i stand til: - At beskrive vegetariske og veganske kostformer.- At planlægge mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost.- At beskrive de sensoriske principper.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At fremstille mad til vegetarer og veganere, som lever op til anbefalingen for normalkost- At tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter, så de komplementerer hinanden sensorisk og ernæringsmæssigt.- At anrette og præsentere vegetariske og veganske retter.

Kort

Tilmelding

Tilmeld
For yderlige spørgsmål kontakt
Marianne Kondrup Krogh
72246011
mkk@eucnord.dk
Kursets kviknummer:

Yderligere information

Timer pr dag
7.4

Udervisningsform
Dagundervisning

UndervisningsTid
08:00 - 15:24

Varighed
3 dage

Beskrivelse
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til på baggrund af viden om vegetariske kostformer at planlægge, tilberede og anrette vegetariske og veganske retter, med fokus på både sensoriske og ernæringsmæssige standarder.

Hvor:
EUC Nord
M.P. Koefoeds Vej 10
9800 Hjørring

Min. deltagere: 8

Max. deltagere: 16

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:

Marianne Kondrup Krogh
tlf. 72246011

e-mail: mkk@eucnord.dk

Er du i tvivl?

Kontakt vores uddannelsessekretær for nærmere oplysninger.

Marianne Kondrup Krogh

Marianne Kondrup Krogh

Uddannelsessekretær - Rengøring og Fødevarer

mkk@eucnord.dk 
+45 7224 6011