Fødevarer/gastronomi/ernæring

Vi tilbyder efteruddannelseskurser til den nordjyske gastronomi-branche. Kurserne foregår i Åbent Køkken, med løbende tilmelding. Det betyder at der er ikke skal være minimum antal deltagere, for at kurset gennemføres.

Du udvælger selv dine kurser fra vores udbud og du kan komme på dag-til-dag-basis. 

Vi ændrer løbende kursusudbuddet i Åbent Køkken, så kontakt Marianne Kondrup Krogh for nyeste information.

Teambuilding og Gastronomi
Som noget helt særligt tilbyder vi også almindelige virksomheder temabuildingskurser med gastronomien i centrum. Vi laver et særligt forløb til jer efter jeres ønsker. Se denne brochure for inspiration til forskellige teambuilding-aktiviteter i vores flotte  nye køkken.

Du kan også vælge at kombinere andre AMU-kurser med teambuildingskurser med gastronomi i centrum. Se denne brochure for forslag på kurser man kan kombinere med gastronomisk teambuilding.

Det klimavenlige køkken

Tilmeldingsfrist til næstekommende kursus 26/08/2024
Antal hold
1

Holdliste

Kursusinformation

Kursussted:
EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring

Deltagerpris:
416 DKK

Pris udenfor AMU-målgruppe:
1616.6 DKK

Det klimavenlige køkken

Skolefagkode: 49852

Timer pr dag: 7.4

Deltager pris: 416,00 DKK

Pris for ledige: 1.616,60 DKK

Pris uden for AMU-målgruppe: 1.616,60 DKK

Målgruppe:
Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

Formål:
Efter kurset kan du udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer, kendskab til madtraditioner og madkultur. Du kan anvende viden om økonomisk bæredygtighed og kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenlig mad.

Indhold:
Du opnår viden om:- Rentable koncepter for klimavenlig mad - Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighedDu kan anvende den opnåede viden til at:- Udvikle og fremstille klimavenlig mad - Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson- Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed

Kort

Tilmelding

Tilmeld
For yderlige spørgsmål kontakt
Marianne Kondrup Krogh
72246011
mkk@eucnord.dk
Kursets kviknummer:

Yderligere information

Timer pr dag
7.4

Udervisningsform
Dagundervisning

UndervisningsTid
08:00 - 15:24

Varighed
2 dage

Beskrivelse
Målgruppe: Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m. Mål: Du opnår viden om:- Rentable koncepter for klimavenlig mad - Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighed. Du kan anvende den opnåede viden til at:- Udvikle og fremstille klimavenlig mad - Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson- Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed

Hvor:
EUC Nord
M.P. Koefoeds Vej 10
9800 Hjørring

Min. deltagere: 8

Max. deltagere: 18

Har du spørgsmål om kurset?

Kontakt os:

Marianne Kondrup Krogh
tlf. 72246011

e-mail: mkk@eucnord.dk

Er du i tvivl?

Kontakt vores uddannelsessekretær for nærmere oplysninger.

Marianne Kondrup Krogh

Marianne Kondrup Krogh

Uddannelsessekretær - Rengøring og Fødevarer

mkk@eucnord.dk 
+45 7224 6011