Fødevarer/gastronomi/ernæring
Vi tilbyder efteruddannelseskurser til den nordjyske gastronomi-branche. Kurserne foregår i Åbent Køkken, med løbende tilmelding. Det betyder at der er ikke skal være minimum antal deltagere, for at kurset gennemføres.
Du udvælger selv dine kurser fra vores udbud og du kan komme på dag-til-dag-basis.
Vi ændrer løbende kursusudbuddet i Åbent Køkken, så kontakt Marianne Kondrup Krogh for nyeste information.
Teambuilding og Gastronomi
Som noget helt særligt tilbyder vi også almindelige virksomheder temabuildingskurser med gastronomien i centrum. Vi laver et særligt forløb til jer efter jeres ønsker. Se denne brochure for inspiration til forskellige teambuilding-aktiviteter i vores flotte nye køkken.
Du kan også vælge at kombinere andre AMU-kurser med teambuildingskurser med gastronomi i centrum. Se denne brochure for forslag på kurser man kan kombinere med gastronomisk teambuilding.
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
Tilmeldingsfrist til næstekommende kursus 17/03/20251
Holdliste
Kursusinformation
Kursussted:
EUC Nord, M.P. Koefoeds Vej 10, 9800 Hjørring
Deltagerpris:
416 DKK
Pris udenfor AMU-målgruppe:
1616.6 DKK
Bælgfrugters tilberedning, konsistens og smag
Skolefagkode: 20800
Timer pr dag: 7.4
Deltager pris: 416,00 DKK
Pris for ledige: 1.616,60 DKK
Pris uden for AMU-målgruppe: 1.616,60 DKK
Målgruppe:
Formål:
Indhold:
Kort
Tilmelding
Yderligere information
Timer pr dag
7.4
Udervisningsform
Dagundervisning
UndervisningsTid
08:00 - 15:24
Varighed
2 dage
Beskrivelse
Med kurset får du ny viden og færdigheder til at arbejde specifikt med bælgfrugters anvendelsesmuligheder i retter/menuer i professionelle køkkener, hvor plantebaseret mad har en mere fremtrædende plads i den daglige kost.
Hvor:
EUC Nord
M.P. Koefoeds Vej 10
9800 Hjørring
Min. deltagere: 8
Max. deltagere: 16
Har du spørgsmål om kurset?
Er du i tvivl?
Kontakt vores uddannelsessekretær for nærmere oplysninger.